Acro Photo Packs

Voor sommige Acro wedstrijden werken we met photo packs. Omdat het organisatorisch helaas niet (altijd) mogelijk is om alle foto’s van een wedstrijd voldoende snel te verwerken en te optimaliseren kan iedereen die dat wenst zijn eigen set foto’s bestellen. Dat resulteert in minder werk voor mezelf maar ook aan interessante voorwaarden voor jou! De beelden worden dan beschikbaar gemaakt in een persoonlijk album waarbij je kan kiezen uit twee verschillende formules.

Hoe werkt het?

Na de wedstrijd (of het evenement) plaatsen we zoals steeds een wedstrijdalbum beschikbaar met de foto’s, dit is echter een beperkte selectie met een 3-tal beelden per routine. Deze foto’s kunnen online besteld worden en zijn onmiddellijk beschikbaar. Meer keuze of een volledige set nodig… dan zijn er nu de Photo Packs.

Photo Pack Basic

Een Photo Pack Basic geeft je toegang tot een persoonlijk album met de volledige reeks van foto’s van een routine, dit zijn steeds minstens 12 beelden. Vanuit dit album kies je naar keuze zelf welke beelden je wenst als download of afdruk.

De aanschafwaarde van het Photo Pack Basic krijg je als “credit” op je account. Je kan na aanschaf van dit pack minstens 10 foto’s downloaden in lage resolutie.

Daarnaast zijn alle andere opties beschikbaar aan de standaard Acrofoto prijzen. Een Photo Pack Basic koop je per routine, je kiest zelf het aantal exemplaren en de prijs is vast.

De aangeboden lage resolutie versies zijn exclusief beschikbaar in de Photo Pack Basic en zijn enkel geschikt voor weergave op scherm, ze hebben dezelfde afmetingen dan de afbeeldingen op de site (900px op 600px) maar bevatten geen watermerk en/of logo.

Photo Pack All-in

Een Photo Pack All-in geeft je toegang tot een persoonlijk album met de volledige reeks van foto’s, dit zijn steeds minstens 12 beelden per routine. Vanuit dit album kan je ALLE foto’s downloaden in hoge resolutie, zonder logo en zonder watermerk ZONDER extra kosten.

Een Photo Pack All-In koop je voor één, twee of drie routines naargelang de wedstrijd, prijzen zijn goedkoper wanneer je voor meerdere routines van hetzelfde team kiest.

Je kan de foto’s onmiddellijk in zijn geheel downloaden uit je persoonlijke album, geen gedoe met selecteren via het winkelmandje. Wie dat wenst kan naast de inbegrepen downloads afdrukken bestellen met een korting van 20%.

Zelf afdrukken kan natuurlijk ook, de hoge resolutie versies zijn minstens 4000px op 2666px tenzij anders vermeld en kunnen tot 75x50cm vergroot worden.

Je kan een Photo Pack vooraf bestellen, kies je voor een Photo Pack All-in dan krijg je bovendien 10% korting! Vooraf bestellen heeft ook het voordeel dat we de routines met extra focus zullen volgen om zo goed mogelijke beelden af te leveren.

Bestelde Photo Packs worden één tot twee weken na de wedstrijd aangeboden via de site in een persoonlijk album.

Alle foto’s blijven (c) Christian Degroote en het gebruik van de aangeboden foto’s is enkel voor persoonlijke doeleinden, lees daarvoor zeker nog even de afspraken en regels. Alle Photo Packs komen met een niet goed geld terug garantie, wanneer we het persoonlijke album doorsturen en je bent niet tevreden over het aanbod dan staat het je vrij om GEEN foto’s te downloaden en je bestelling te annuleren, deze garantie vervalt echter zodra je beslist om één of meerdere foto’s wel te downloaden.

Tip: bestel een pack als groep of duo en deel de kosten!

Wedstrijden waar we met Photo Packs werken worden vooraf gecommuniceerd via de site en/of sociale media, de packs kunnen besteld worden vanuit het wedstrijdalbum waar je via onderstaande afbeelding kan doorklikken naar de beschikbare opties (Basic of All-In), vergeet vooral niet de namen door te geven als opmerking bij de bestelling.

Nog verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

Enkel in de wedstrijdalbums waar je deze afbeelding ziet kan je een Photo Pack bestellen.