ATAC 2021

Acrofoto komt op zondag 28/11 naar de Artgym Try-Out Competition! Het was even spannend afwachten door de zoveelste Covid golf maar we zijn heel blij dat we opnieuw een leuke wedstrijd hebben in België waar we jullie routines kunnen vastleggen…

BELANGRIJK: wil je graag een volledige reeks foto’s van je routine (s) dan vragen we je VOORAFGAAND te reserveren! We kunnen geen (volledige reeks) foto’s garanderen zonder reservatie!

Je kan bij de reservatie kiezen tussen een starter pack aan 15 euro (per routine): in dat geval krijg je een persoonlijk online album en kies je daaruit zelf de foto’s die je wenst aan 5 euro / foto – 3 foto’s zijn reeds inbegrepen in de prijs van 15 euro.

Heb je keuze stress en weet je ondertussen dat we bij Acrofoto altijd een set prachtige foto’s afleveren, dan kan je vooraf ook meteen een all-in pack reserveren en krijg je die tegen een extra korting, speciaal voor het ATAC is de prijs 50 euro voor één routines en 85 euro voor twee routines (van hetzelde team). Met een all-in pack kan je meteen al je foto’s uit het persoonlijke album downloaden voor een vaste prijs.

Interesse? Reserveer dan met onderstaande formulier! Het persoonlijk online album met de foto’s ontvangt u per mail één tot twee weken na de wedstrijd en na ontvangst van de betaling waarvoor u de nodige informatie krijgt NA de wedstrijd.

    Ik reserveer een

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    Starter Pack, All-in pack,… we proberen het eenvoudig te houden maar begrijpen dat het dat niet altijd is! Meer informatie over de werking van photo packs op deze pagina.

    Podiumtraining Team Bo, Eline en Kim op het WK in Genève