FAQ

Algemeen

Het productaanbond op onze site is beperkt tot downloads en afdrukken op papier of wanddecoratie. Indien je de foto download kan je zelf bij diverse aanbieders zoals smartphoto, pixum of profotonet op zoek naar een leuk cadeau. Wil je graag maatwerk zoals een bewerkte foto of een fotoboek met meerdere foto’s aarzel dan echter niet om ons te contacteren!

Alle foto’s worden georganiseerd in albums of mappen per reeks, dat levert soms heel wat foto’s op waar je door moet bladeren. Gelukkig kan je ook zoeken op naam van gymnast of club! Onderaan op de site kan je via het zoekformulier de volledige site doorzoeken (alle foto albums). Meer specifiek zoeken kan ook, bij alle recent toegevoegde gallerijen kan je bovenaan via de tekstbalk op zoek gaan naar foto’s van specifieke gymnasten of een club.

Betaling

We ondersteunen betalingen via overschrijving en online betalingen via ondermeer bancontact en creditcard via onze partner Mollie. Wie kiest voor online betalen krijgt bij het bestellen van downloads onmiddellijk een link naar de bestanden, wie via overschrijving werkt krijgt de link zodra we de betaling hebben ontvangen.

Downloads

Onze website is voortaan geoptimaliseerd om foto’s te downloaden, zowel technisch als commercieel is dat zowel voor u als ons de meest interessante formule. Ook wie graag de foto’s op papier of andere media krijgt zonder zelf actie te ondernemen helpen we graag verder. Bovendien voeren we wanneer u kiest voor een afdruk een extra kwaliteitscontrole uit alvorens we de foto doorsturen naar het printlabo.

Op onze site kan je foto’s downloaden in lage, medium of originele resolutie. Wat is nu de beste keuze? Wel, dat hangt af van wat je graag wil aanvangen met de beelden. Wil je ze bekijken op je smartphone of op je computer dan volstaat mogelijk de lage resolutie versie. Je kan dan wel niet inzoomen want dan heb je kwaliteitsverlies, ook indien je een scherm hebt met een resolutie die groter is dan de gedownloade foto zal je aan kwaliteit moeten inboeten wanneer je de foto bijvoorbeeld als achtergrond wil instellen. Kies hiervoor dan beter minimaal de medium resolutie.

Zelf afdrukken maken van de downloads? Let dan goed op en volg de aanwijzingen vermeld bij de downloads. Lage resolutie versies zijn enkel nuttig voor afdrukken op 10x15cm, hoewel 20x30cm mogelijk is met een mediumresolutie hebben onze proefafdrukken uitgewezen dat de kwaliteit zichtbaar beter is wanneer je werkt met de originele download. Deze heeft steeds een minimale resolutie van 4200×2800 pixels, hiermee laat je zonder problemen vergrotingen maken tot 40x60cm of zelfs 50x75cm.

Levering

Voor downloads ontvangt u (bij online betaling) onmiddellijk de link naar de bestelde bestanden. Voor fotoprints moet u 5 tot 10 werkdagen geduld hebben. Bestellingen moeten in dat geval manueel door ons gevalideerd en doorgestuurd worden.