FAQ

Algemeen

Op onze site zijn naast de downloads en afdrukken nog een beperkt aantal geschenkopties beschikbaar. Bekijk zeker ook de opties om een foto te laten bewerken of om een fotoboek of kalender te laten ontwerpen. Indien je de foto download kan je er natuurlijk ook zelf mee aan de slag…

Alle foto’s worden georganiseerd in albums per jaar en vervolgens in mappen per reeks en/of wedstrijd, dat levert soms heel wat foto’s op waar je door moet bladeren. Gelukkig kan je in vele gevallen ook zoeken op naam van gymnast of club! Indien beschikbaar staat bovenaan het album een zoekbalk waarbij je binnen dat album kan zoeken naar foto’s van specifieke gymnasten of een club.

Ik maak met heel veel plezier fotoreportages en het is leuk als foto’s worden gedeeld volgens de regels maar uiteindelijk moeten en ook wel inkomsten komen, het gebruikte materiaal komt er niet zonder investeringen en de tijd om alle beelden te verwerken is vaak een veelvoud van de tijd die we besteden tijdens de shoot! Door te werken met een logo en/of watermerk promoten en beschermen we ons werk en hopen we uiteindelijk dat je ervoor kiest om de mooiste foto’s te bestellen zonder het logo en watermerk.

Ze worden zelden gelezen maar ze zijn er wel degelijk: regeltjes! Alle foto’s die beschikbaar zijn op de site en op onze sociale media kan je niet zomaar voor alle doeleinden gaan gebruiken! Auteursrecht… weet je wel?

We verkopen trouwens geen foto’s maar licenties, dat klinkt allemaal nogal technisch maar geen zorgen we houden het simpel. Je kan de foto downloaden voor persoonlijk gebruik of voor editoriaal gebruik, zijnde publicatie bij (nieuws)artikels. In de licentievoorwaarden die je bij elke download krijgt staat heel duidelijk en kort samengevat wat mag en wat niet mag. We hopen dat iedereen deze regels respecteert! Contacteer ons in geval van twijfel.

Betaling

We ondersteunen betalingen via overschrijving en online betalingen via ondermeer bancontact en creditcard via onze partner Mollie. Wie kiest voor online betalen krijgt bij het bestellen van downloads onmiddellijk een link naar de bestanden, wie via overschrijving werkt krijgt de link zodra we de betaling hebben ontvangen.

Op downloads voorzien we een staffelkorting, bekijk de details bij de diverse formaten. We werken echter nooit met een bundelprijs voor alle foto’s van een bepaalde routine en/of team.

Daarnaast voorzien we nu en dan speciale acties, volg onze sociale media en vroeg of laat zie je ongetwijfeld een kortingcode verschijnen. Ook op wedstrijden zullen we nu en dan speciale codes uitdelen voor extra korting, kijk uit voor flyers en wees snel want deze zullen altijd beperkt zijn in tijd!

Downloads

Onze website is geoptimaliseerd om foto’s te downloaden, u ontvangt de foto’s na ontvangst van de betaling en kan ze daarna gebruiken volgens de vooropgestelde regels. Heb je graag iets tastbaar dan helpen we je graag veder en zorgen wij voor de nodige afdrukken op fotopapier, canvas of andere. Bovendien voeren we wanneer u kiest voor een afdruk een extra kwaliteitscontrole uit alvorens we de foto doorsturen naar het printlabo. Afdrukken worden meestal binnen de week verzonden na ontvangst van betaling.

Op onze site kan je foto’s (meestal) downloaden in medium of hoge resolutie. Wat is nu de beste keuze? Wel, dat hangt af van wat je graag wil aanvangen met de beelden. Wil je ze bekijken op je smartphone of op je computer dan volstaat de medium resolutie.

Zelf afdrukken maken van de downloads? Let dan goed op en volg de aanwijzingen vermeld bij de downloads. Medium resolutie versies zijn zonder kwaliteitsverlies zeker te gebruiken tot 20x30cm. Wil je op posterformaten afdrukken dan bevelen we aan om de hoge resolutie te kiezen, hiermee laat je zonder problemen vergrotingen maken tot 40x60cm of zelfs 50x75cm.

Levering

Voor downloads ontvangt u (bij online betaling) na validatie (in de meeste gevallen binnen de 24u) de link naar de bestelde bestanden. Voor fotoprints moet u 5 tot 10 werkdagen geduld hebben. Bestellingen moeten in dat geval manueel door ons manueel verwerkt en doorgestuurd worden.

Load More