FAQ

Algemeen

Op onze site zijn naast de downloads en afdrukken nog een beperkt aantal geschenkopties beschikbaar. Bekijk zeker ook de opties om een foto te laten bewerken of om een fotoboek of kalender te laten ontwerpen. Indien je de foto download kan je er natuurlijk ook zelf mee aan de slag…

Alle foto’s worden georganiseerd in albums of mappen per reeks, dat levert soms heel wat foto’s op waar je door moet bladeren. Gelukkig kan je ook zoeken op naam van gymnast of club! Onderaan op de site kan je via het zoekformulier de volledige site doorzoeken (alle foto albums). Meer specifiek zoeken kan ook, bij alle recent toegevoegde gallerijen kan je bovenaan via de tekstbalk op zoek gaan naar foto’s van specifieke gymnasten of een club.

Betaling

We ondersteunen betalingen via overschrijving en online betalingen via ondermeer bancontact en creditcard via onze partner Mollie. Wie kiest voor online betalen krijgt bij het bestellen van downloads onmiddellijk een link naar de bestanden, wie via overschrijving werkt krijgt de link zodra we de betaling hebben ontvangen.

Downloads

Onze website is geoptimaliseerd om foto’s te downloaden, u ontvangt de foto’s na ontvangst van de betaling en kan ze daarna gebruiken volgens de vooropgestelde regels. Heb je graag iets tastbaar dan helpen we je graag veder en zorgen wij voor de nodige afdrukken op fotopapier, canvas of andere. Bovendien voeren we wanneer u kiest voor een afdruk een extra kwaliteitscontrole uit alvorens we de foto doorsturen naar het printlabo. Afdrukken worden meestal binnen de week verzonden na ontvangst van betaling.

Op onze site kan je foto’s downloaden in lage, medium of originele resolutie. Wat is nu de beste keuze? Wel, dat hangt af van wat je graag wil aanvangen met de beelden. Wil je ze bekijken op je smartphone of op je computer dan volstaat mogelijk de lage resolutie versie. Je kan dan wel niet inzoomen want dan heb je kwaliteitsverlies, ook indien je een scherm hebt met een resolutie die groter is dan de gedownloade foto zal je aan kwaliteit moeten inboeten wanneer je de foto bijvoorbeeld als achtergrond wil instellen. Kies hiervoor dan beter minimaal de medium resolutie.

Zelf afdrukken maken van de downloads? Let dan goed op en volg de aanwijzingen vermeld bij de downloads. Lage resolutie versies zijn enkel nuttig voor afdrukken op 10x15cm, hoewel 20x30cm mogelijk is met een mediumresolutie hebben onze proefafdrukken uitgewezen dat de kwaliteit zichtbaar beter is wanneer je werkt met de originele download. Deze heeft steeds een minimale resolutie van 4200×2800 pixels, hiermee laat je zonder problemen vergrotingen maken tot 40x60cm of zelfs 50x75cm.

Levering

Voor downloads ontvangt u (bij online betaling) onmiddellijk de link naar de bestelde bestanden. Voor fotoprints moet u 5 tot 10 werkdagen geduld hebben. Bestellingen moeten in dat geval manueel door ons gevalideerd en doorgestuurd worden.

Load More