Acro wedstrijdseizoen 2021-2022

Zou het? Net als vele gymnasten en hun ouders wachten we in volle spanning af. Bijna twee jaar geleden is het ondertussen dat het seizoen 2019-2020 werd onderbroken voor Corona. Vier golven verder zijn we hoopvol dat we nu, welliswaar met een aantal beperkingen, kunnen hervatten.

Net zoals jullie hard zijn blijven trainen hebben we zelf waar mogelijk getracht om zo actief mogelijk te blijven, met enkele gymshoots, het WK en EK en eind vorig jaar ATAC staat onze lens zeker nog op scherp.

We maken nog geen lange termijn plannen maar kunnen al onze aanwezigheid bevesitgen op zowel PV1 in Eeklo (I en C reeks) als PV1 in Bazel (A en B reeks).

NIEUW is dat we vanaf nu vragen om VOORAF te reserveren! Het laat ons toe om (letterlijk) te focussen op de routines van gymnasten die effectief foto’s willen bestellen. Zonder reservatie kunnen we geen garanties geven op een (volledige) reeks foto’s. Het moet ons toelaten om de verwerkingstijd achteraf te beperken, foto’s sneller aan te leveren en de prijzen democratisch te houden.

Reserveren kan via onderstaande links:

PV1 Eeklo – I en C reeks (5 en 6/02)

PV2 Eeklo – A en B reeks (19 en 20/02).

Up next: ATAC 2021

Na het EK in Pesaro zijn we vertrokken voor een aantal nieuwe evenementen, als zal het spannend afwachten zijn wat we de komende weken krijgen met een zoveelste Covid golf. Wij volgen in ieder geval strikt de maatregelen die nodig zijn en opgelegd worden door de organisatoren en hopen dat alles veilig kan blijven doorlopen, een nieuw wedstrijdseizoen dat in het water valt, daar zit niemand op het wachten…

Na de kwalificatiewedstrijd voor het WK in Baku (een selectie foto’s vogt eerstdaags op de site) staat volgend weekend een dubbele afspraak op de agenda. Op zaterdag zijn we present op de turnshow van OTM Gent, en op zondag trekken we naar Merksem voor de Artgym Try Out Competition, kortweg ATAC.

Omdat we in de toekomst niet meer kunnen garanderen dat we van alle routines volledige fotoreeksen maken vragen we om voorafgaand te reserveren!

Reserveren kan voor een starter pack of meteen voor een volledig album, meer informatie kan je vinden op het reservatieformulier.

Pesaro Countdown

Minder dan 4 maanden na het uitgestelde WK in Genève staat er al opnieuw een belangrijke afsrpaak op de agenda. Het EAGC / EK in Pesaro stond origineel eigenlijk niet op onze planning maar in de nasleep van de gebeurtenissen bij de terugreis op het WK hebben we dankzij heel veel mensen snel de klik gemaakt en de knoop doorgehakt.

Ondanks de strenge vereisten van de organisatie rond het plaatselijk verblijf hebben we besloten om er vol voor te gaan en hebben we een media accreditatie gekregen voor zowel het EAGC als het EK.

Woensdag reizen we de delegatie achterna en donderdag kijken we al uit naar de eerste wedstrijdroutines! Via de sociale media zullen we dagelijks foto’s publiceren en ook op deze site zullen we proberen nu en dan een update te geven.

Tot slot nog een dikke merci aan alle teams die we met extra aandacht mogen volgen 😉

Ready, Set, Go!

Althans dat hopen we heel vurig! Na meer dan een jaar zonder Acrowedstrijden, een kwakkelzomer en het ondergaan van elke fotograaf zijn worst case nightmare op terugreis van het WK Acro in Genève zijn we klaar om een nieuwe start te maken.

Met de steun van de acro community (met bijzondere dank aan OTM voor het opzetten van de crowdfunding), vrienden en familie hebben we voorlopig voldoende materiaal om onze passie verder te zetten!

Lang hebben we overigens niet moeten nadenken alvorens actie te ondernemen, voor onze vakantie lagen nog een aantal opdrachten vast die we absoluut niet konden afzeggen, geef toe… de kans om onderstaande toppers vast te leggen laat je toch niet liggen 😉

We kijken nu uit naar hopelijk een zo normaal als mogelijk gymseizoen 2021-2022. Met stip als eerste op het programma: het EAGC en het EK Acrobatische gymnastiek in Persaro, Italië.

We zijn er min of meer in geslaagd om onze agenda vrij te maken en wachten nu nog enkel op een bevestiging van de organisatie met betrekking tot onze accreditatie. Hopelijk komt deze snel in orde zodat we concreet onze planning kunnen opmaken. Neem je deel aan het EAGC of het EK en wil je graag een exclusief voorstel voor foto’s, stuur me dan zeker een berichtje!

In voorbereiding van hopelijk een nieuw, volwaardig Acro seizoen hebben we een aantal pagina’s op de site bijgewerkt, het is nog vroeg maar we blijven ook op de wedstrijden van 2021-2022 zeker en vast inzetten op de foto packs waarvan de prijzen ongewijzigd blijven! Daarnaast waren zowel de Acrofoto fotoboeken en de Gymshoots aan een bijsturing toe, bekijk de respectievelijke pagina’s voor meer info.