ACROFOTO PHOTO PACKS

WEDSTRIJDFOTO’S RESERVEREN BIJ ACROFOTO?

Sinds enkele jaren werken we voor de meeste wedstrijden op reservatie! De reden is eenvoudig: het laat ons toe om te focussen op de klanten die effectief foto’s wensen.
Daarnaast kunnen we zo ons werk doen aan eerlijke en correcte prijzen die in verhouding zijn met de tijd en investeringen die we jaar na jaar doen!

Je kan bij je reservatie de keuze maken tussen twee formules: een BASIC PACK of een ALL-IN PACK.
Tip: bespreek dit met je teamgenoten en/of de ouders en reserveer samen je foto’s!

BASIC PACK

30 EURO PER OEFENING
10 tot 20 foto’s per oefening*, 5 downloads inbegrepen

Met een BASIC PACK maak je zelf een selectie van jouw leukste foto’s. Via een persoonlijke link krijg je toegang tot een online album met 10 tot 20 foto’s van jouw oefening(en). Vijf downloads zijn inbegrepen en onmiddellijk beschikbaar, via het winkelmandje bestel je naar wens extra foto’s.

Het bedrag van 30 euro is een voorschot voor de 5 digitale downloads. Extra foto’s kunnen besteld worden aan 6 euro.

Let op, het is (voorlopig?) niet meer mogelijk om nog afdrukken te bestellen. Je bent uiteraard vrij om zelf van je digitale downloads prints te laten maken!

ALL-IN PACK

VANAF 66 EURO PER OEFENING
20 tot 40 foto’s per oefening*, alle downloads inbegrepen

Met een ALL-IN PACK ontvang je alle bewerkte foto’s van je oefening(en) en download je de volledige reeks aan een vaste prijs.

Meerdere oefeningen van één team? Op een tweede of derde routine (voor de A-reeks) krijg je een extra korting! Zie onze prijslijst voor alle details.

Nog niet eerder besteld of gereserveerd bij Acrofoto en nog niet zeker over je keuze? Bekijk en vergelijk een voorbeeld BASIC Pack vs. een voorbeeld ALL-IN Pack van het seizoen 2023. Beide albums zijn foto’s van dezelfde balans oefening in de A 11-18 op twee verschillende wedstrijden.

* De aantallen zijn een gemiddelde en indicatief, ze kunnen verschillen naargelang niveau, uitvoering en omgeving.
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

OVERTUIGD?

Ga naar ons reservatieformulier voor het seizoen 2023-2024!

NIET GERESERVEERD?

Op sommige wedstrijden voorzien we een wedstrijdalbum waaruit je van de meeste oefeningen enkele individuele foto’s kan bestellen. Het is helaas niet mogelijk om alle gemaakte foto’s te bewerken en op te laden, je kan ons echter altijd contacteren en navragen of er nog extra beelden beschikbaar zijn, mogelijk kunnen we alsnog een BASIC pack aanbieden.

HOE GAAT HET VERDER?

Na elke reservatie ontvang je een bevestiging per e-mail, je hoeft voorlopig verder niets te doen!
Na de wedstrijd ontvang je een nieuwe e-mail met alle nodige informatie voor de betaling.

Zodra we de betaling ontvangen hebben, gaan we aan de slag. Nadat we al je beelden zorgvuldig hebben verwerkt krijg je een link naar je persoonlijk online album.
Hou rekening met een verwerkingstijd van enkele dagen tot twee weken!