Ready, Set, Go!

Althans dat hopen we heel vurig! Na meer dan een jaar zonder Acrowedstrijden, een kwakkelzomer en het ondergaan van elke fotograaf zijn worst case nightmare op terugreis van het WK Acro in Genève zijn we klaar om een nieuwe start te maken.

Met de steun van de acro community (met bijzondere dank aan OTM voor het opzetten van de crowdfunding), vrienden en familie hebben we voorlopig voldoende materiaal om onze passie verder te zetten!

Lang hebben we overigens niet moeten nadenken alvorens actie te ondernemen, voor onze vakantie lagen nog een aantal opdrachten vast die we absoluut niet konden afzeggen, geef toe… de kans om onderstaande toppers vast te leggen laat je toch niet liggen 😉

We kijken nu uit naar hopelijk een zo normaal als mogelijk gymseizoen 2021-2022. Met stip als eerste op het programma: het EAGC en het EK Acrobatische gymnastiek in Persaro, Italië.

We zijn er min of meer in geslaagd om onze agenda vrij te maken en wachten nu nog enkel op een bevestiging van de organisatie met betrekking tot onze accreditatie. Hopelijk komt deze snel in orde zodat we concreet onze planning kunnen opmaken. Neem je deel aan het EAGC of het EK en wil je graag een exclusief voorstel voor foto’s, stuur me dan zeker een berichtje!

In voorbereiding van hopelijk een nieuw, volwaardig Acro seizoen hebben we een aantal pagina’s op de site bijgewerkt, het is nog vroeg maar we blijven ook op de wedstrijden van 2021-2022 zeker en vast inzetten op de foto packs waarvan de prijzen ongewijzigd blijven! Daarnaast waren zowel de Acrofoto fotoboeken en de Gymshoots aan een bijsturing toe, bekijk de respectievelijke pagina’s voor meer info.