Back to gym!

1 september, de eerste schooldag en meteen ook het moment dat de clubwerking weer op volle snelheid komt en de trainingen weer in een vast(er) ritme komen. Dit uiteraard om op te bouwen naar een nieuw wedstrijdseizoen! Een seizoen dat voor een aantal acro gymnasten wel heel snel dichterbij komt, met het EAGC in Varna! Iets om naar uit te kijken maar daarover later meer.

Wij blikken eerst nog kort even terug op vorig seizoen om een aantal aanpassingen voor komend seizoen te duiden. Jaargang 2022-2023 was er voor Acrofoto eentje om niet snel te vergeten! Los van de corona dip blijven we jaar na jaar op alle vlakken groeien en daarvoor zijn we jullie uiteraard bijzonder dankbaar! We willen er echter over waken dat die groei ook werkbaar blijft.

Om ook de komende seizoenen kwaliteit te kunnen blijven leveren bieden hebben we een aantal beslissingen genomen!

Een eerste “eenvoudige” maar niet onbelangrijke ingreep: we gaan onze dagtaak naast Acrofoto terugbrengen naar 80% en krijgen zo wat extra tijd beschikbaar in onze planning 🙂

Vervolgens het moeilijkste punt: een aanpassing in de Photo Packs die je kan reserveren. Deze krijgen voor het eerst sinds jaren een aanpassing in prijs maar ook inhoudelijk proberen we het wat eenvoudiger te maken.

De STARTER Pack vervangen we door de Acrofoto BASIC Pack, het oude systeem met kortingscodes zorgde voor te veel administratie en was bovendien niet voor iedereen even duidelijk. In het nieuwe BASIC pakket zitten voortaan enkel nog digitale downloads. Voor 30 euro kan je 5 foto’s direct downloaden uit een persoonlijke album met daarin 10 tot 20 beelden van je oefening. Extra foto’s kan je uiteraard steeds bestellen via het winkelmandje.

De ALL-IN Packs blijven ongewijzigd, in dit pakket proberen we zo een compleet mogelijk album aan te leveren met 20 tot 40 kwalitatieve foto’s van elke oefening aan een vaste prijs. Ook deze prijzen zijn aangepast, onze tarieven zijn sinds we de reservaties hebben opgestart amper gewijzigd, een correctie naar aanleiding van de algemene prijsstijgingen van de afgelopen jaren was nu echt wel aan de orde…

Voor wie vragen heeft bij de prijszetting kan ik enkel meegeven dat wij deze op een zo correct mogelijke manier proberen toe te passen en dat deze in verhouding met het aantal gepresteerde uren, zowel op wedstrijden maar zeker in nabewerking en administratie nog steeds heel redelijk zijn!

Tot slot hebben we na veel research gekozen om een nieuw platform te gebruiken om onze foto’s te presenteren en te delen. Het belangrijkste doel was om het downloaden / bestellen van foto’s, zeker uit een BASIC Pack eenvoudiger te maken. Daarnaast kunnen we jullie foto’s nu ook langer online bewaren, dat wordt handig voor wie al eens vergeet om de foto’s tijdig te downloaden of als er foto’s verloren gaan!

We wensen jullie een fantastisch nieuw seizoen, binnenkort maken we ons programma bekend zodat je weet op welke wedstrijden we aanwezig zijn!